exercitii abdomen™

fii antrenorul tau personal

Abdomenul...

...si obsesia tuturor de al avea plat...

Definit ca una dintre cele mai problematice zone ale corpului uman. Din pacate multe persoane cred ca pot sa manance orice doresc si sa aiba un abdomen plat, facand 250 de abdomene pe zi pentru a arde excesul de grasime si calorii...

Creeaza-ti propriul magazin online, incearca gratis 15 zile
Text -A +A

Exercitii Pilates


Pilates - exercitii care folosesc o metoda inventata de Joseph Pilates.
Functia principala este de a intari abdomenul si fesele in acelasi timp aducand o crestere in flexibilitate astfel aducand imbunatatiri in postura corpului.Aceste exercitii implica concentrarea si coordonarea respiratiei si miscarilor, cea ce ajuta la un echilibru intre minte si corp.
Pilates sunt excelente pentru oricine vrea sa-si tonifice abdomenul pentru ca sunt concepute sa lucreze tot corpul.Si cum am mai spus de atatea ori pe acest site, nu exista posibilitatea de a slabi doar intro zona a corpului, nu poti avea un abdomen frumos tonificat pana nu incepi sa lucrezi pentru a slabi pe tot corpul.
Spre deosebire de alte programe de fitness, exercitiile Pilates nu se bazeaza pe principiul "cu cat mai mult, cu atat mai bine". Se concentreaza in schimb pe repetari limitate pentru fiecare exercitiu, dar calitate a fiecarei miscari.
Deci in loc sa faceti 50 de de ridicari de picioare, s-ar putea sa faceti doar 10-12.Un numar mai mic de repetari este important pentru ca nu obosesti asa usor si poti sa te concentrezi asupra calitatii fiecarei miscari in loc sa te gandesti doar la a termina cele 50 de repetari.

Prezint aici cateva exercitii fizice pentru acasa, foarte bune daca te concentrezi doar asupra abdomenului.

Exercitiu 1


Exercitiu 2

Exercitiu 3

Pentru mai multe exercitii Pilates Click Aici


Home - Video - Linkuri - Despre - Contact

Director Web Sport Director web